feature-img

Mångsidiga glasmästare

Att vara glasmästare är ett mångfacetterat yrke som kan inkludera flera olika typer av arbetsuppgifter. Den gemensamma nämnaren är dock förstås den att de i samtliga fall rör sig om arbeten med olika typer av glas. För oss och våra glasmästare spelar det helt enkelt inte någon roll vad i relation till glas som du behöver hjälp med. Oss kan du vända dig till oavsett vilket!

Vi som arbetar här har mer än 16 års samlad erfarenhet och expertis när det kommer till olika typer av glasjobb. Det bidrar du till att du oavsett vilken sort det än handlar om alltid kan förvänta dig precis den service du är ute efter när du tar kontakt med oss. Det spelar inte heller någon roll vad det rör sig om för omfattning, vi tar på oss allt från de allra minsta till de största projekten. Du kan också känna dig helt trygg i det faktum att vi aldrig nöjer oss med något av våra jobb förrän även du som anlitar oss blir fullständigt nöjd med resultatet!

Våra kunder

Våra glasmästare finns tillgängliga för att hjälpa flera olika typer av kunder. Det inkluderar privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vilken sorts aktör du än representerar är du varmt välkommen till att vända dig till oss för att få den hjälp du behöver!

feature-img

Vi är baserade i Solna

Vi är ett företag med bas i Solna. Naturligtvis vänder vi oss dock inte enbart till dig som också bor eller är verksam i just Solna, utan vi finns tillgängliga för kunder över hela Stockholmsområdet. Vilken del av huvudstaden med omnejd som du än finns någonstans är du därför varmt välkommen till att vända dig till oss för hjälp redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify