Glasmästare fönsterbyte Stockholm

Mångsidiga glasmästare

Att vara glasmästare är ett mångfacetterat yrke som kan inkludera flera olika typer av arbetsuppgifter. Den gemensamma nämnaren är dock förstås att det i samtliga fall rör sig om arbeten med olika typer av glas. För oss och våra glasmästare spelar det helt enkelt inte någon roll vad i relation till glas som du behöver hjälp med. Oss kan du vända dig till oavsett vilket!

Vi som arbetar här har mer än 16 års samlad erfarenhet och expertis när det kommer till olika typer av glasjobb. Det bidrar till att du oavsett vilken sort det än handlar om alltid kan förvänta dig precis den service du är ute efter när du tar kontakt med oss. Det spelar inte heller någon roll vad det rör sig om för omfattning, vi tar på oss allt från de allra minsta till de största projekten. Du kan också känna dig helt trygg i det faktum att vi aldrig nöjer oss med något av våra jobb förrän även du som anlitar oss blir fullständigt nöjd med resultatet!

Våra kunder

Våra glasmästare finns tillgängliga för att hjälpa flera olika typer av kunder. Det inkluderar privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vilken sorts aktör du än representerar är du varmt välkommen till att vända dig till oss för att få den hjälp du behöver! Genom årens gång har vi lärt oss att behoven hos våra kunder kan variera kraftigt. Det kan till exempel handla om privatpersoner som vill ha nya fönster installerade hemma för att skapa bättre sikt, förbättra isoleringen samt för att det helt enkelt ska vara lättare att öppna och stänga fönsterna.

Det kan även röra sig om företagskunder som är ute efter glasinstallationer på arbetsplatsen. Under våra år som aktiva har vi hjälpt allt från gym som vill ha glasväggar installerade i omklädningsrummet, till större företag som velat installera industriglas. Kort sagt kan vi bistå med alla typer av installationer och arbeten, till alla typer av kunder. Hör av dig till oss idag och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Glasmästare i Stockholm

Vi är baserade i Solna

Vi är ett företag med bas i Solna. Naturligtvis vänder vi oss dock inte enbart till dig som också bor eller är verksam i just Solna, utan vi finns tillgängliga för kunder över hela Stockholmsområdet. Vilken del av huvudstaden med omnejd som du än finns någonstans är du därför varmt välkommen till att vända dig till oss för hjälp redan idag! Vi strävar efter att ha så korta svarstider som möjligt och finns tillgängliga både via kontaktformuläret och på telefon. När du hör av dig till oss kan du kortfattat berätta mer om hur dina behov ser ut så ser vi sedan till att berätta mer i detalj hur vi kan hjälpa dig. I samband med att du anlitar oss kan vi självklart komma med tips kring olika typer av glas, hur dessa kan utformas och så vidare. Vi ser fram emot att höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify