Vad vill du ha hjälp med?

Tjänsterna som vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Industriglas

Är du i behov av hjälp med något som har med industriglas att göra? Då är vi det rätta valet för dig! Vi kan bland annat hjälpa dig med att installera glas av detta slag samt med reparationer. Oavsett vilken sorts industriglas du än är intresserad av kan du alltid förvänta dig glas av högsta möjliga kvalitet när du vänder dig till oss!

services_icon1

Servicejobb

Vi erbjuder också flera olika typer av servicejobb när det kommer till glas. Det handlar närmare bestämt om att vi byter ut trasiga glasrutor mot nya. Det kan vi göra oavsett vad för typ av glas det är du behöver hjälp med att byta ut samt om det rör sig om stora eller små sådana!

services_icon1.png

Energisparande glas

Det finns flera fördelar med att satsa på energisparande glas. Detta är nämligen glas som till exempel kan förse dig med en bättre isolering mot kyla, något som i sin tur resulterar i att du får en lägre energiförbrukning i din fastighet. Det är både bra för miljön och för din ekonomi, detta eftersom en lägre energiförbrukning förstås resulterar i lägre energikostnader!

services_icon1

Ljudisolerande glas

Du kanske bor eller verkar på en plats med mycket oväsen? I så fall kan det vara guld värt med glas som har en ljudisolerande effekt och ger dig ett lugnare inomhusklimat. Precis det kan vi förse dig med om du så önskar. Vi ger dig modernt glas av detta slag som bland annat kan bidra till att du kan sova gott om nätterna!